in

Ne hagyja ki ezt az oldalt, nagyon jól jöhet a YouTube-videókhoz

Akár táncot, akár gitáros ujjmozdulatokat, akár valamilyen éneket sajátítanánk el a YouTube-ról jól jöhet, ha lassítva is megnézhetjük a szóban forgó klipet. Éppen ebben segít az alábbi szolgáltatás.

Ha lelassítunk egy YouTube-videót, sok apró részletre fény derülhet, ami segítheti, ha valamit elsajátítanánk az adott filmecskéből. Ebben segít a SlowTube nevű weboldal. A SlowTube alapvetően egy zenei app, amely webalkalmazásként is használható, és a feladata a YouTube-videók lelassítása (vagy akár felgyorsítása).

Ha kiszemeltünk egy YouTube-videót, akkor másoljuk ki az URL-jét, így tudja megkeresni a szolgáltatás, de akkor sem jön zavarba, ha mondjuk a dal címét írjuk be a keresőmezőbe. A SlowTube behozza a választott YouTube-videót a bal oldali ablakba, jobbra pedig beállíthatjuk a sebességet. Alapból három sebesség van megadva: 0,5x, 0,75x és 1x. Azonban van egy egyedi (Custom) beállítás is, ha ezt választjuk plusz/mínusz 0,25x vagy 0,1x lépésekkel változtathatunk a sebességen.

Ha egy rész különösen érdekel a videóból, akkor azt hurokba tehetjük, azaz kijelöljük a kezdő- és a végpontot (időt), és ezután állandóan ezt a részt játssza le a szolgáltatás. A beállításainkat és a videót akár meg is oszthatjuk a barátainkkal, egy link segítségével.

Forrás: hvg.hu

What do you think?

Written by Roli

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Hozzászólások

0 Hozzászólások

A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást

Mostantól bárki frissíthet a legújabb Windows 10-re