in

Félmillióba kerülő, ívelt monitort ad ki gamereknek a Samsung

[Samsung] A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat . A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt kijelzőjükön és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak.

A 49 colos kijelzővel rendelkező G9-es, valamint a 32- és 27 colos kivitelben is elérhető G7-es modellekkel az Odyssey sorozat új szintre emeli a játékélményt. Mindkét képernyő extrém ívelt kialakítással, nagy teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik és lenyűgöző QLED képminőséget biztosít.

A monitorok kiemelkedő teljesítményét a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland intézet is hitelesítette, amely a Samsung egyedülálló 1000R-es ívelt kijelzőjét az Eye Comfort tanúsítvánnyal díjazta. Az 1 ms válaszidő és a 240Hz RapidCurve ™ technológia lehetővé teszi, hogy a játékosok minden zavaró tényezőt kizárva adják át magukat a játéknak. A Samsung legújabb, innovatív kialakítású gaming monitorai támogatják az NVIDIA G-SYNC® technológiáját és az Adaptive Sync-et DP1.4 mellett.

A Samsung legújabb monitorai Magyarországon április végétől lesznek elérhetők, a G9 487.000 Ft-os, a G7 32 colos modellje 227.000 Ft-os, a 27 colos pedig 195.000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Forrás: pcforum.hu

What do you think?

Written by Roli

Hozzászólások

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Hozzászólások

0 Hozzászólások

Kiderült, hogy pontosan mikor fogják az Android 11-et leleplezni